Spectacol-demonstratie de arte martiale la Passe Partout DAN PURIC

 Spectacol- demonstratie de arte martiale la Passe Partout DAN PURICCompania Passe-Partout DAN PURIC va invita duminica 22 aprilie, orele 19.00 la o demonstratie de tehnici martiale chinezesti , care se va desfasura pe scena Teatrului de pe Lipscani

Actorul si regizorul Dan Puric va prezenta, Duminica, 22 aprilie orele 19.00,  un spectacol- demonstratie de tehnici martiale chinezesti, realizat de Clubul Sportv Shanghai USHU condus de Maestrul Zhu RONG in colaborare cu actorii Companiei Passe Partout DAN PURIC.
Acest spectacol –demonstratie  coincide cu aniversarea a 20 de ani de activitate a Clubului Shanghai Wushu Bucuresti, fondat in 1992, de Maestrul Zhu Rang Fu,
medic speclalist in medicina traditionala chineza.
Sportivii antrenati de Maestrul Zhu, la Clubul Sportiv Shanghai USHU au obtinut, de-a lungul timpului, numeroase medalii la competitiile internationale la care au participat.
Actorii de la Compania Passe Partout DAN PURIC, si chiar insusi Dan Puric se antreneaza,  alaturi de sportivii de la Clubul Sportiv Shanghai USHU pentru spectacolele  de teatru- nonverbal pe care le produce compania.
Dan Puric despre practicarea artelor martiale:
“Artele martiale creeaza oameni cu lumina interioara, nu batausi”

Comunicate de PRESA | Stiri si EVENIMENTE - business & entertainment ... || Productie & Creatie PUBLICITARA @ www.Advertising4U.ro
Publica GRATUIT un Comunicat! | Promoveaza GRATUIT un EVENIMENT! | Adauga GRATUIT o LOCATIE!scrie aici ce ai de comentat

adresa de email nu va fi publicata. *campurile marcate sunt obligatorii. *

Productie & Creatie PUBLICITARA | Media NEWS

Cu o echipa antrenata si experimentata in publicitate, Advertising4U.ro va ofera servicii si solutii media pentru orice nivel de creatie si productie publicitara.

.

Fotografie de eveniment, fotoreportaj, fotografie de presa, fotografie corporate, fotografie de moda, fotografie de turism, fotografie de arhitectura, fotografie de produs, fotografie publicitara, prelucrari foto digitale.

.

Interviuri, reportaje, clipuri de promovare, spoturi publicitare, videoclipuri, filme corporate, realizare de prezentari video, filme de produs, montaj/editare video.

.

Vezi AICI oferta completa de servicii oferite de Advertising4U.ro !