Concert | Roots Revival Romania

@ 19.08.2013 de la ora 20:30

@ Bucuresti - Sala Radio Bucuresti

Roots Revival Romania, un eveniment în care muzica tradițională din Maramureș și traiul localnicilor devin surse de inspirație pentru un grup de muzicieni străini. Șapte tineri muzicieni din șapte state, pasionați de păstrarea și promovarea muzicii tradiționale, sunt invitați la un atelier de creație de șapte zile în Maramureș.

Muzicienii participanți vor avea la dispoziție o săptămână în care să exploreze traiul la țară, să cunoască muzicienii locali, oamenii, obiceiurile și să-și găsească inspirația în diverse aspecte ale vieții din Maramureș. În acest timp, vor putea să transpună experiențele lor în muzică, improvizând împreună.

Rezultatul acestei calatorii va fi un concert de muzica traditionala, prin care se incearca demonstrarea faptului ca toate culturile au radacini comune. Intreaga calatorie este filmata in cadrul unui parteneriat de coproductie cu TVR2.

Concertul va avea loc in data de 16 august la Sapanta – ora 20.30 si va fi reluat pe 19 august – ora 20, la Sala Radio – Studioul Mihail Jora, in parteneriat cu Radio Romania.

Biletele pot fi achizitionate prin reteaua eventim.

Roots Revival Romania – un concept al Asociatiei Interculturale de Traditii.

https://www.facebook.com/RootsRevivalRomania

 

Spectacol  Roots Revival Romania


Loading Map....
Comunicate de PRESA | Stiri si EVENIMENTE - business & entertainment ... || Productie & Creatie PUBLICITARA @ www.Advertising4U.ro
Publica GRATUIT un Comunicat! | Promoveaza GRATUIT un EVENIMENT! | Adauga GRATUIT o LOCATIE!scrie aici ce ai de comentat

adresa de email nu va fi publicata. *campurile marcate sunt obligatorii. *

Productie & Creatie PUBLICITARA | Media NEWS

Cu o echipa antrenata si experimentata in publicitate, Advertising4U.ro va ofera servicii si solutii media pentru orice nivel de creatie si productie publicitara.

.

Fotografie de eveniment, fotoreportaj, fotografie de presa, fotografie corporate, fotografie de moda, fotografie de turism, fotografie de arhitectura, fotografie de produs, fotografie publicitara, prelucrari foto digitale.

.

Interviuri, reportaje, clipuri de promovare, spoturi publicitare, videoclipuri, filme corporate, realizare de prezentari video, filme de produs, montaj/editare video.

.

Vezi AICI oferta completa de servicii oferite de Advertising4U.ro !